Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ... ΣΚΟΡ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Βλέπεις τον Αλέξη Τσίπρα να μιλάει στη Βουλή. Και τι λέει; Ερώτηση ανόητη! Και είναι ανόητος επίσης όποιος ασχολείται με το περιεχόμενο της ομιλίας του, από το βήμα της Βουλής. Άλλο αξίζει κανείς να σχολιάζει. Το πώς τα λέει, ό,τι λέει.

Εντάξει, το παιδί δεν είναι Ανδρέας Παπανδρέου. Δεν είναι το ατόφιο ταλέντο. Είναι κατασκεύασμα. Μία ζωή, κοντά στα 30 χρόνια μέσα σε νεολαίες και κόμματα, ως ηθοποιός πολιτικός, τα λέει αρκετά καλά. Από δουλειά;
Άστο αυτό! Δεν το ακουμπάμε αυτό, πώς διαχειρίζεται κυβερνητικά, δηλαδή οικονομικά και κοινωνικά, την ευθύνη του ο πρωθυπουργός. Δεν υπάρχει αυτό. Δεν παίζει τέτοιο αγωνία του. Η «επιτυχία» του πρωθυπουργού, άλλωστε, θα καταγραφεί στο ποσοστό που θα του δώσει η κάλπη.
Γι’ αυτό… αγωνίζεται ο Τσίπρας. Τι ψάρια θα πιάσει στις προσεχείς εκλογές. Και για να πετύχει καλό σκορ, το καλύτερο δυνατό, τα δίνει όλα στο μπλα- μπλα. Και στις παροχές. Και σε «λαϊκά» μέτρα του επιτρέπουν οι δανειστές.
Ο Τσίπρας, λοιπόν, δεν πάσχει για να παράξει έργο, να αφήσει πίσω του έργο. Να βάλει κάποια πράγματα στο δρόμο τους και μεσοπρόθεσμα, μακροπρόθεσμα να ωφελήσουν τον τόπο. Τι είναι αυτά! Αυτά είναι κινέζικα. Αυτά δεν τα καταλαβαίνει ο λαός, γι’ αυτό δεν τα εκτιμά. Ό,τι, λοιπόν, καταφέρει ο αγραβάτωτος θα είναι με την πάρλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου