Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Β. Καθαροσπόρης: "Η καθημερινότητα ενδιαφέρει τους πολίτες".(audio)

Συνεχίστηκαν και το σαββατοκύριακο, 2 και  3 Μαρτίου οι περιοδείες του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ σε περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων.
 Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του κινήματος και ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος  μαζί με υποψηφίους συμβούλους περιόδευσαν σε περιοχές  των Δημοτικών Ενοτήτων Ν. Αρτάκης  και Αυλίδας.



Το Σάββατο 2 Μαρτίου η ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ περιόδευσε στον κεντρικό δρόμο της  Ν. Αρτάκης και στην παραλία της πόλης συνομιλώντας  με καταστηματάρχες, πολίτες και περαστικούς.  Η ομάδα των στελεχών διένειμαν  φυλλάδια και ο Βασίλης Καθαροσπόρης χαιρέτισε προσωπικά όλους τους πολίτες ακούγοντας με προσοχή τόσο τις παραινέσεις τους και τα αιτήματα τους για την επόμενη ημέρα του Δήμου, όσο και τα παράπονα τους. 
Οι Αρτακηνοί κατέστησαν σαφές στον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο και  στην ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, πως από τα βασικά ζητήματα της Δημοτικής Ενότητας Ν. Αρτάκης είναι η ολοκλήρωση των υποδομών, σχετικά με το Σχέδιο 1 και Σχέδιο 2 της περιοχής που θα λύσει ζωτικά θέματα καθημερινότητας.

Στα ίδια πλαίσια, το πρωί της Κυριακής  3 Μαρτίου η ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ πραγματοποίησε περιοδεία σε περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας  και συγκεκριμένα στο Βαθύ, στο Φάρο Αυλίδας και  στην παραλία Αυλίδας.  Συνομιλώντας με τον κάθε πολίτη ξεχωριστά ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος  Βασίλης Καθαροσπόρης  αποκόμισε τη δυσαρέσκεια τους για την αδράνεια της δημοτικής αρχής σχετικά  με βασικά ζητήματα της περιοχής που υποβαθμίζουν την ποιότητα της καθημερινότητας τους. Παράλληλα, αντάλλαξαν απόψεις, ιδέες και λύσεις  συνεχίζοντας τον ανοιχτό διάλογο με την κοινωνία.

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης τόνισε σχετικά  «Σκοπός μας είναι να περπατήσουμε όλες τις γειτονιές του Δήμου μας και να μιλήσουμε με τον κάθε συμπολίτη μας ξεχωριστά. Μόνο μέσα από το διάλογο και μόνο αν μάθουμε να ακούμε μπορούμε να δώσουμε ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ στα προβλήματα της καθημερινότητας κάθε συνδημότη μας και να μετατρέψουμε το Δήμο μας σ ένα Δήμο πρότυπο».

Ακούστε τι δήλωσε στο Ράδιο1 ο Βασίλης Καθαροσπόρης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου