Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Νέο πρόγραμμα συντήρησης σχολείων ξεκινάει από τον Δήμο Χαλκιδέων


Ένα ακόμη μεγάλο πρόγραμμα συντήρησης και επισκευής σχολείων τίθεται σε εφαρμογή τις επόμενες ημέρες από τον Δήμο Χαλκιδέων. 

Πρόκειται για πρόγραμμα αρχικού προϋπολογισμού 581.600,00€, με χρήματα εξασφαλισμένα από τον “Φιλόδημο”, μετά από ολοκληρωμένη πρόταση και μελέτη που είχε καταθέσει ο Δήμος Χαλκιδέων.
Η σχετική σύμβαση για την εκτέλεση του έργου υπογράφηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 στο Δημαρχείο Χαλκίδας, ανάμεσα στον Δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας Κωνσταντίνο Παπανδρέου.
Οι εργασίες που προβλέπονται, αφορούν στις επισκευές όψεων (καθαιρέσεις επιχρισμάτων, επιχρίσματα, χρωματισμοί), συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων στα παρακάτω σχολεία:
·        Γυμνάσιο Ν. Λαμψάκου
·        14ο Δημοτικό Χαλκίδας
·        Δημοτικό Δοκού
·        Λύκειο Κανήθου
·        Γυμνάσιο Κανήθου
·        Γυμνάσιο Δροσιάς
·        3ο και 6ο Γυμνάσια Χαλκίδας
·        1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ
·        2ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ
·        3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ
·        1ο ΣΕΚ Χαλκίδας
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, στόχος της Δημοτικής Αρχής από την αρχή της θητείας της, ήταν η ασφαλής και εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου, γεγονός που συμβάλει στη βέλτιστη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Παράλληλα, είπε ότι η Δημοτική Αρχή συνεχίζει στην ίδια πορεία, με αποφασιστικότητα να δίνει προτεραιότητα στην αναβάθμιση των σχολείων του Δήμου Χαλκιδέων, για να έχουν τη δυνατότητα οι μαθητές να φοιτούν, να φοιτούν σε ασφαλή, λειτουργικά και καλαίσθητα διδακτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου