Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Προβλήματα υγείας .."ακυρώνουν" την συμμετοχή στις εκλογές

Τελικά η Σοφία Κουδούνη δεν θα ειναι υποψήφια του Φ. Σπανού στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο λόγω απρόβλεπτων θεμάτων υγείας.
Το ανακοίνωσε η ίδια στο f/b.
Δειτε τι έγραψε....
«Αγαπητοί φίλοι
Μόλις πριν από μέρες, αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας, Φάνη Σπανού, επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας», να συμμετέχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Δυστυχώς η ζωή είναι απρόβλεπτη και υπάρχουν στιγμές που όταν συμβεί κάποιο γεγονός αναπάντεχο, το οποίο είναι αδύνατο να το προβλέψεις, ή να το αποτρέψεις, αυτό που απομένει είναι να το αντιμετωπίσεις.
Με το ίδιο αίσθημα ευθύνης που ζήτησα τη στήριξή σας, με το ίδιο αίσθημα ευθύνης, σας γνωρίζω ότι σοβαροί οικογενειακοί λόγοι επιβάλλουν να αποσύρω την υποψηφιότητα μου.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς, που στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα, προσθέσατε δύναμη στη δύναμη μου. Ιδιαιτέρως ευχαριστώ το Φάνη Σπανό για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και δηλώνω ότι θα είμαι αρωγός του στο ταξίδι με προορισμό να είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου