Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Βασίλης Καθαροσπόρης: « Η θέση μας είναι στο δρόμο μαζί με τους συμπολίτες μας»


Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι περιοδείες του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ σε όλες τις γειτονιές , οικισμούς και δρόμους του Δήμου Χαλκιδέων.
 Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, ένα κίνημα από πολίτες για τους πολίτες βρίσκεται καθημερινά στο δρόμο συνομιλώντας καταγράφοντας προβλήματα τις καθημερινότητας και προτείνοντας λύσεις.
Τη Πέμπτη 14 Μαρτίου ομάδα υποψηφίων μαζί με τον επικεφαλής και ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Καθαροσπόρη πραγματοποίησαν περιοδεία στους δρόμους Φαβιέρου, Σιώκου, στην περιοχή του Βούρκου και στο λιμανάκι της περιοχής , στην Αγία Μαρίνα και στις Εργατικές Κατοικίες του Αγίου Κωνσταντίνου.


Παράλληλα, ο Βασίλης Καθαροσπόρης πραγματοποίησε σύντομη επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία συνομιλώντας με τους καθημερινούς ήρωες και τους προστάτες της ασφάλειας κάθε συμπολίτη μας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ μέσω της θεματικής εβδομάδας Ασφάλειας έχει κοινοποιήσει τις θέσεις του για το ζήτημα, τις οποίες και θα συζητήσει εκ νέου και με κάθε λεπτομέρεια με τους αρμόδιους φορείς.


« Η κάθε γειτονιά έχει το δικό της ζωτικό ζήτημα καθημερινότητας. Μόνο στο δρόμο και συνομιλώντας με κατοίκους μπορούμε να αντιληφθούμε τα προβλήματα και τα αιτήματα των πολιτών. Δεν θα σταματήσουμε να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και καθημερινά να βρισκόμαστε εκεί που αρμόζει σε όσους διοικούν ένα Δήμο. Στο δρόμο και στο πεζοδρόμιο μαζί με τους συνδημότες μας» τόνισε ο Βασίλης Καθαροσπόρης.
ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου