Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Στο δρόμο το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.


Στην οδό Αβάντων περιόδευσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης μαζί με ένα μεγάλο αριθμό υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων, του συνδυασμού Λύση Τώρα, την Παρασκευή το πρωί 1η Μαρτίου. 

Η ομάδα των στελεχών του συνδυασμού μοίρασε φυλλάδια, μίλησε με τους καταστηματάρχες και τους περαστικούς, ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης χαιρέτισε προσωπικά όλους τους πολίτες ανταλλάσσοντας σκέψεις και απαντώντας σε όλες τις απορίες που του απύθηναν.  

Βασικά ζητήματα που τέθηκαν προς τον επικεφαλής και τους υποψήφιους συμβούλους ήταν η εγκατάλειψη ως προς το σύνολο του εμπορικού κέντρου της Χαλκίδας, η συνέχιση της πεζοδρόμησης της Αβάντων και  η έλλειψη πρωτοβουλιών για την τόνωση της εμπορικής κίνησης.

Τα στελέχη του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ με το ερώτημα: "Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;" συγκέντρωσαν απόψεις, παράπονα, ιδέες και προβληματισμούς για αυτά που απασχολούν την καθημερινότητα των Χαλκιδεων στην καρδιά της πόλης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης ανέφερε χαρακτηριστικά: "Σήμερα ακούσαμε τους συμπολίτες μας και κυρίως μάθαμε πολλά από όσα μας είπαν. Τα προβλήματα της πόλης μαθαίνονται στους δρόμους και όχι στα γραφεία. Όραμα των συμπολιτών μας είναι να κάνουμε το Δήμο μας πόλη για να ζούμε".

Τις επόμενες μέρες ακολουθούν περιοδείες του  κινήματος σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Χαλκιδέων.

Εσείς Θέλετε 

Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου