Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Στους δρόμους του Βασιλικού, των Φύλλων και του Αφρατίου ο Βασίλης Καθαροσπόρης και το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ

Συνεχίζονται καθημερινά οι περιοδείες του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ σε όλες τις γειτονιές του Δήμου Χαλκιδέων.

Ο επικεφαλής του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, Βασίλης Καθαροσπόρης και ομάδα υποψηφίων συμβούλων επισκέπτονται καθημερινά περιοχές του Δήμου συνομιλώντας με τους κατοίκους για τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας και ανταλλάσσοντας απόψεις και οράματα.
Στα πλαίσια αυτά, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος συνοδευόμενος από μέλη του αυτοδιοικητικού κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ το πρωί της Τρίτης 5 Μαρτίου βρέθηκε στο Βασιλικό πραγματοποιώντας περιοδεία στο εμπορικό κέντρο της πόλης. 



Συνεχίζοντας τον ανοιχτό διάλογο με την κοινωνία ο Βασίλης Καθαροσπόρης συνομίλησε προσωπικά με   τους καταστηματάρχες και τους περαστικούς ακούγοντας τα προβλήματα τους και τις προτάσεις τους.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ βρέθηκε κοντά στους κατοίκους των Φύλλων και του Αφρατίου . Από τα σημαντικότερα ζητήματα που επισημάνθηκαν ήταν η υδροδότηση, οι τσιμεντόδρομοι και η εγκατάλειψη στο ζήτημα των υποδομών ολόκληρης της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων.



Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ δε διστάζει να βρεθεί κοντά στους πολίτες και να ανοίξει διάλογο για όλα τα ζητήματα ακούγοντας πρωτίστως την άποψη των δημοτών. Όπως επισημαίνει ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Καθαροσπόρης, σκοπός του κινήματος είναι να περπατήσει όλες τις γειτονιές και να μιλήσεις επί της ουσίας με όλους τους κατοίκους ακούγοντας τις απόψεις τους γιατί η επόμενη δημοτική αρχή είναι οι ίδιοι οι πολίτες.
ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου