Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Ο Τερζής ..ευνοεί τον ρυπαντή με την ..αβάντα του Ψαθά, και ανατρέπει την εισήγηση-καταπέλτη της Ιωαννίδου!! (δειτε ολες τις εισηγήσεις)

"Πατώντας"... πάνω και επικαλούμενος(sic!!) την γνώμη του Δήμου Μεσσαπίων-Διρφύων και της ..ελλειπούς γνώμης της Δνσης Υδάτων ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΘΕΤΙΚΑ για την ΜΠΕ της "Δ.ΚΕΛΑΙΔΙΤΗΣ και ΣΙΑ Α.Ε." ενός από τους μεγαλύτερους ρυπαντές της περιοχής!!

Αυριο Δευτέρα συνεδριάζει η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος η οποία μεταξύ των άλλων θα εισηγηθεί στο Υπουργείο την ΕΓΚΡΙΣΗ της ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ της πιό πάνω εταιρείας "μή λαμβάνοντας υπ όψιν την εισήγηση ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ του τμήματος Περιβάλοντος της Π.Ε. πού έχουμε δημοσιεύσει εδώ https://eviatoday1.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html



Δείτε την εισήγηση του Γεν. Δντή Περιβάλλοντος την οποία 
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ αναλογιζόμενοι την ευθύνη της ψήφου 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ


Η "ΓΝΩΜΗ" του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων

Αποτελεί πρόκληση η στάση και η θετική γνώμη του Δημοτικού συμβουλίου, Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση, την στιγμή που στις περιοχές του Δήμου υφίσταται μία τεραστίων διαστάσεων Περιβαλλοντική και Υγειονομική Βόμβα, κάτι που το γνωρίζουν όλοι και διαχρονικά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!
Προφανώς η "πολιτική διαπλοκή" και η αδιαφορία για το μέλλον και τις επόμενες γεννιές των εκπροσόπων του Δήμου τους οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση!!

Δειτε εδώ την απόφαση του Δήμου Μεσσαπίων-Διρφύων


η ΑΠΟΦΑΣΗ του Τοπικού Πισσώνα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου