Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ στο ΡΑΔΙΟ1: "Τα προγράμματα αντί να σώσουν τη χώρα, την οδηγούν σε καθεστώς χρεοδουλοπαροικίας και σε ερήμωση" (ακούστε)

Ο συνιδρυτής του ΜεΡΑ25 σημείωσε πως "η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη χειρότερη απειλή μετά τον εμφύλιο, καθώς υπέστη τετραπλή χρεοκοπία, σε κράτος, τράπεζες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις" μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο.
Όπως είπε τα προγράμματα αντί να σώσουν τη χώρα, την οδηγούν σε καθεστώς χρεοδουλοπαροικίας και σε ερήμωση καθώς χιλιάδες νέοι άνθρωποι είτε φυτοζωούν με πενιχρούς μισθούς είτε σχεδιάζουν την «απόδρασή» τους από την Ελλάδα.

Τα 7 σημεία του πολιτικού προγράμματος οπως είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι: "Η αναδιάρθρωση του χρέους, η μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, η δημιουργία δημόσιας εταιρείας αναδιάρθρωσης ιδιωτικών χρεών, η γενναία μείωση φορολογικών συντελεστών, η δημιουργία δημοσίου εξωτραπεζικού συστήματος πληρωμών, η μετατροπή του ΤΑΙΠΕΔ και του υπέρταμείου σε αναπτυξιακή τράπεζα και ο σεβασμός στην μισθωτή εργασία (κατάργηση απασχόλησης μισθωτών με μπλοκάκια) και τη δημιουργική επιχειρηματικότητα."

Ακούστε τι είπε......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου