Τρίτη 16 Απριλίου 2019

ΑΠΟΨΕΙΣ Γιώργος Πάνος : «Οι συνεργασίες μας δείχνουν το δρόμο»

Οι συνεργασίες μας δείχνουν το δρόμο για την ανάπτυξη και το μέλλον του δήμου μας. Στόχος μου ως δημοτικός σύμβουλος, εφόσον εκλεγώ, είναι να εργαστώ ώστε να διευρύνουμε και να ενισχύσουμε τη συνεργασία μεταξύ του Δήμου και των εμπλεκόμενων φορέων για να ξεκολλήσουν και να πραγματοποιηθούν έργα τα οποία θα έχουν ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των δημοτών. 
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Χερσαία Ζώνη στην περιοχή Κουρέντι που με την απένταξη της έκτασης των 14 περίπου στρεμμάτων ( από πλευράς ΟΛΝΕ) και την ένταξη της στο Σχέδιο Πόλεως δίνεται η δυνατότητα για δημιουργία ελεύθερων χώρων πρασίνου, κοινόχρηστων χώρων, μικρών υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων, χώρου στάθμευσης, κτιρίου πολιτιστικών λειτουργιών, κλπ. 
Άλλο παράδειγμα είναι ο αποχαρακτηρισμός της Χερσαίας Ζώνης (μέσω ΟΛΝΕ) στην περιοχή ‘Πάρκο του Λαού’, στην οποία υπάρχουν περίπου 11 στρέμματα που παραμένουν ανεκμετάλλευτα. Η απόδοση της εν λόγω περιοχής στο δήμο μπορεί να συμβάλλει στην κατασκευή επιπλέον αθλητικών εγκαταστάσεων, που έχει πραγματική ανάγκη ο δήμος μας και τα αθλητικά μας σωματεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου