Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Μνημείο ανικανότητας, αναχρονισμού και αναποτελεσματικότητας!! Ευτυχώς που υπάρχει ο Αη Γιάννης!!

Δερβένι-Περνάτε με δική σας ευθύνη!! Αφού η τεχνική ικανότητα των τεχνικών της Περιφέρειας ..εξαντλείτε στο ΚΟΤΕΤΣΟΣΥΡΜΑ!! Εγώ πάντως κε Σπανέ μετά το σημερινό θα τούς είχα ..διώξει!!!

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Αη Γιάννης ο Ρώσσος και δεν έχουμε θρηνήσει θύματα στο πέρασμα από το Δερβένι, παρά το γεγονός οτι εχουμε επισημάνει την επικινδυνότητα του αναποτελεσματικού και αναχρονιστικού τρόπου με τον οποίο διαχρονικά οι τεχνικές υπηρεσίες της Εύβοιας προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο!!
Αγαπητοί κύριοι ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ τι θα κάνατε και τι θα λέγατε;
Αλλά δυστυχώς ούτε οι Δήμαρχοι που εχουν περάσει από την περιοχή, ουτε οι Νομάρχες και Περιφερειάρχες ειχαν την περίσκεψη και την ευθύνη να δώσουν μιά οριστική και μη κοστοβόρα λύση και στο Δερβένι και στα Ηλια και οπου αλλού χρειάζεται!!

ΕΤΣΙ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ!!


Το μόνο που χρειάζεται είναι κάποια κυβικά μπετόν και ο ανάλογος οπλισμός για να κάνετε ενα ΤΣΙΜΕΝΤΟΤΟΥΝΕΛ (CUT&COVER το λένε), για να διασφαλίσετε την ασφάλεια των διερχομένων κατοίκων και επισκεπτων!!
Αλλά που μυαλό....   
Αν συμβεί ομως το μοιραίο κάποια στιγμή, τότε θα ρίχνει τις ευθύνες ο ένας στον άλλο!!
Ελεος.....

2 σχόλια:

  1. Ναι....αυτος ο Θεος βρε παιδι μου που εφτιαξε τον κοσμο, δεν τα εκανε καλα τα βουνα και δυαλυονται με τις πολλες βροχες. Και δεν εχει ρυθμισει και σωστα τις βροχοπτωσεις. Αλλοτε ξηρασια και αλλοτε πνιγοματσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ιδιο τυπου τούνελ έχει φτιαχτεί στην αραχωβα στο δρόμο προς το χιονοδρομικό..
    Αλλά μαλλον εκεί οι ανθρώπινες ζωες εχουν περισσοτερη αξια απο αυτη των ανθρωπων που κινουνται απο και προς την Βόρεια Εύβοια..
    Τοσα χρόνια τα λεφτά που εχουν ξοδεψει για το κοτετσοσυρμα θα ειχαν φτιάξει το τουνελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή