Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ο γιατρός Παναγιώτης Παναγιωτάκος

Υποψήφιος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Βασίλη Καθαροσπόρη, ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, θα είναι τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ο γιατρός Παναγιώτης Παναγιωτάκος.
Ο Παναγιώτης Παναγιωτάκος ασκεί το λειτούργημα του γιατρού από το 1998 στην Δροσιά και παράλληλα είναι και μέλος της Ελληνικής διαβητολογικής εταιρίας και του Ελληνικού Ιδρύματος καρδιολογίας ΕΛΙ. ΚΑΡ. Ταυτόχρονα, εξαιτίας της αγάπης του για τον αθλητισμό έχει διατελέσει πρόεδρος επί μια 10ετία του ποδοσφαιρικού σωματείου ΑΠΚΟ η Δροσιά καθώς και αναπληρωματικό μέλος της ΕΠΣ Ευβοίας για δυο τετραετίες.

«Το αρχαίο γνωμικό νους υγιής εν σώματι υγιεί αποτελεί μια από τις γνωστότερες παγκοσμίως φράσεις. Ο τόπος μας, ο Δήμος Χαλκιδέων είναι ένας τόπος που διαθέτει όλα τα εχέγγυα ώστε να αναπτύξει σειρά υποδομών πολιτισμού και αθλητισμού.

Ερχόμενος καθημερινά σε επαφή με δεκάδες συμπολίτες μας αντιλαμβάνομαι, ότι ο διευρυμένος Δήμος Χαλκιδέων χρειάζεται άμεσα ΛΥΣΕΙΣ σε σειρά ζητημάτων. Ύστερα από ώριμη σκέψη αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Βασίλη Καθαροσπόρη και να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.

Σκοπός μας το συλλογικό όραμα όλων των συμπολιτών μας να μετουσιωθεί σε πράξεις με σκληρή δουλειά».

Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου