Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΡΑΒΑ : Παιδιά στο βιογραφικό ξεχάσατε το ...ΠΑΣΟΚ!!

Και επίσημα πλέον ανακοινώθηκε η απόφαση της υποψηφιότητας του Μπάμπη Καραβά μετά από ψηφοφορία που έγινε, για να επιβεβαιωθεί για μιά ακόμη φορά το ρεπορτάζ μας!!
Μόνο που στην ανακοίνωση "επιμελώς" δεν αναφέρεται οτι ο Μπάμπης υπήρξε πρίν λίγο και για αρκετο διάστημα Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ!!
Φαίνεται οτι είναι ...ανθυγιεινό για να αναφέρεται!
Μόνο που σε κάποιες ..θέσεις του βιογραφικού ο Μπάμπης "τις ..χρωστάει στο κόμμα" που τώρα ουτε θέλει να το αναφέρει!!

Η ανακοίνωση της Συντονιστικής....

"Μετά από συνάντηση και ψηφοφορία της Συντονιστικής Επιτροπής της κίνησης «ΜΑΖΙ για το ΝΕΟ» ανακοινώνεται ο επικεφαλής της κίνησης και Υποψήφιος Δήμαρχος. Πρόκειται για τον Μπάμπη Καραβά
Ο Μπάμπης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμάρυνθο. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο της περιοχής. Είναι απόφοιτος σχολής πληροφορικής και της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Πελοποννήσου. 
Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στην Υγειονομική Υπηρεσία της Περιφέρειας για 3 χρόνια, ενώ ήταν μέλος στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Χαλκίδας για 2,5 χρόνια. 
Τα τελευταία 7 χρόνια είναι υπεύθυνος παραγωγής σε μεγάλες Α.Ε. στον χώρο των κατασκευών και της εμπορίας τροφίμων. 
Μιλά 2 γλώσσες. Αγγλικά και Γερμανικά. 
Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη. 
Μπάμπη είσαι ο κατάλληλος για να βγει μπροστά και να εκφράσει εν πολλοίς αυτή την κίνηση. Γνωρίζαμε, με την «έπαρση» να είναι άγνωστη λέξη για εσένα, ότι θα ενσωματωνόσουν πολύ γρήγορα στην λογική αυτής της κίνησης. Που δεν είναι άλλη από την ομαδικότητα και την συλλογικότητα. 
Καλό Αγώνα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου